Heeft u zin om eens te genieten van een Thaise erotische body2body massage? Dit kan bij Multimassage! Het is echt onbetaalbaar, genieten van genot, pure ontspanning en sensualiteit. Multimassage is de best draaiende massagesalon in Haarlem & Almere en u bent hier van harte welkom! Misschien bent u de dagelijkse sleur even beu en wilt u een half uurtje of uurtje optimaal ontspannen?. Bij ons staan iedere dag minimaal acht vrouwen voor u klaar om u te laten ontspannen. Volop diversiteit, te denken aan Thais, Europees, Arabisch en nog veel meer!

Wat is een erotische body2body massage?
Bij een erotische body2body gaat het over een heerlijk massage, het toppunt van erotiek. Het is een heerlijke sensuele body2body massage waarbij gebruik wordt gemaakt van heerlijke olie en dan gaat uw lichaam intens worden verwend. Ieder plekje van uw lichaam krijgt uitgebreid de aandacht en onze dames zullen daarvoor hun eigen lichaam gebruiken. Ze glijdt namelijk ritmisch over uw lichaam en zo brengt zij u tijdens een massage in hogere sferen.

Ultiem genot Thaise erotische body2body massage
Vaak begint een erotische body2body massage na een ontspannende douche. U kunt dan plaatsnemen in een sfeervolle kamer en dan op het bed. Ze gaat dan uw lichaam verkennen, eerst met haar handen. Maar dat duurt niet zo lang, want ze gaat al snel over om uw lichaam te verwennen met haar eigen lichaam. Ze laat olie over haar en uw lichaam lopen en zo glijdt het heerlijk tegen elkaar aan. Erogene zones krijgen speciale aandacht met haar magische vingers… U kunt op deze manier heerlijk ontladen en dat zal het hoogtepunt zijn van de massage!

Afspraak maken Thaise erotische body2body massage
Wilt u zich ook graag laten verwennen tijdens een Thaise erotische body2body massage? Het enige wat u daarvoor hoeft te doen is een afspraak te maken bij ons van Multimassage. Onze dames staan voor u klaar en laten u graag intens genieten. Durft u het aan om uzelf helemaal over te geven aan hen? Zeker doen, want het gevoel is echt onbetaalbaar!

Openingstijden

Maandag         10:00 – 22:00
Dinsdag           10:00 – 22:00
Woensdag       10:00 – 22:00
Donderdag      10:00 – 22:00
Vrijdag             10:00 – 22:00
Zaterdag          10:00 – 22:00
Zondag            10:00 – 22:00

Adres

Hilvertsweg 43 A
1214JA Hilversum
0850043596