Bij Multimassage Hilversum staat uw welzijn centraal. Of je nu op zoek bent naar verlichting van spierpijn, ontspanning na een drukke dag, of gewoon even een moment voor jezelf, wij zorgen ervoor dat je volledig tot rust komt. Maar wat als we je vertellen dat je niet alleen kunt genieten van onze massages, maar ook kunt sparen voor 50% korting?

 

Met onze speciale, anonieme klantkaart spaar je bij elk bezoek punten. Voor elke euro die je bij ons uitgeeft, ontvang je 1 punt. Wanneer je 1000 punten hebt verzameld, krijg je maar liefst 50% korting op je volgende massage. Het mooie is dat deze klantkaart volledig discreet is; niemand hoeft te weten dat je je eigen relaxmomenten aan het plannen bent. Een geheime kaart die jouw ontspanning beloont, hoe spannend is dat?

 

Wat je voorkeur ook is, elke sessie brengt je niet alleen rust, maar ook een stap dichter bij die mooie korting. Het loont dus om regelmatig terug te komen en jezelf te blijven verwennen.

 

Ben je een vaste klant van Multimassage Hilversum of overweeg je om langs te komen? Dan is dit het moment om te profiteren van onze klantkaart. Spaar punten bij elk bezoek, en geniet van de beloning die je verdient. Dus, kom langs, ontspan, en bouw aan jouw punten – ontspanning en voordeel waren nog nooit zo goed gecombineerd!